Site icon

Males Postures

Postura Pobre solve barcelona chiropractic price of chiropractor

Postura Pobre

Males Postures i Quiropràctica

La teva postura influeix dràsticament en la funció i el moviment de la teva columna vertebral. Algunes variacions posturals són genètiques però la majoria són causades pel que fem durant el dia. El major problema és estar assegut en una posició inclinada amb el cap cap endavant tot el dia.

Quan estàs inclinat cap endavant, en front de l’ordinador, llegint, fent servir el teu telèfon mòbil, o fins i tot recolzat contra un sofà o la capçalera del llit, el cap s’assenta cap endavant del cos per massa temps, i l’esquena s’arrodoneix massa. Quan fas això durant varies hores al dia, molts dies a la setmana, les articulacions, els músculs i els lligaments s’acostumen a estar en aquesta posició. Les articulacions comencen a unir-se en aquesta postura, i el teixit tou s’adapta a aquesta posició. Es fa més difícil mantenir-se  bé i recte.

Quan les articulacions de la base del coll s’asseuen en aquesta posició flexionada, no ho fan unes sobre altres ordenadament. Això predisposa a que s’encallin o es restringeixin. En aquesta posició hi ha irritació, que pot causar adhesions en les articulacions i inflamació. Els músculs tenen molta feina i més dura en aquesta posició, per això es tornen tensos, nuats i dolorosos. El resultat és dolor i tensió a la base del coll entre el coll i l’omòplat. Aquest és el problema més comú que veiem. Un massatge en una àrea només alleuja a curt termini perquè hi ha una restricció conjunta subjacent que ha de ser corregida. La solució és rehabilitar els músculs i alliberar la restricció articular subjacent i la irritació nerviosa. Aquest és l’únic tractament que dóna resultats duradors.

La posició inclinada també afecta a la part baixa de l’esquena i les àrees del maluc de dues maneres:

(1) Els músculs flexors del maluc s’escurcen amb el pas del temps, i l’espina dorsal inferior pot estrènyer-se en una posició flexionada. Ambdós condueixen a massa arc en la part inferior de l’esquena, causant problemes d’esquena baixa i/o problemes en els glutis.

(2) Les articulacions lumbars inferiors (en general l’articulació lumbo-sacra o, de vegades, l’articulació sacroilíaca) poden encallar-se i restringir-se, causant dolor d’esquena, espasme gluti i/o ciàtica.

Els problemes que resulten del nostre estil de vida modern asseguts amb el cap cap endavant necessiten una combinació de teixit tou i correcció de l’articulació. Si no es corregeixen ambdós problemes, aquests tornaran a aparèixer.