Site icon

El Mal D’esquena, Ciàtica i Hèrnia Discal

lumbalgia-Dolor-de-Ciática-hernia-discal

El Mal D’esquena, Ciàtica i Quiropràctica

El mal d’esquena pot anar i venir, i és sovint causat per una cosa que ha fet recentment, però el mal d’esquena crònic o recurrent és una indicació que hi ha un problema de fons. El dolor espinal o de la pelvis pot venir dels espasmes musculars, inflamació o irritació dels nervis, però què pot provocar això? La resposta a això, sobretot en casos de llarga durada, és sovint la ‘subluxació’ vertebral, les vèrtebres s’encallen en una posició que causa irritació. Feu clic aquí per veure les causes més comunes de la subluxació vertebral.

Pot prendre analgèsics per cobrir el mal d’esquena, fàrmacs antiinflamatoris per disminuir la inflamació, massatges o relaxants musculars per ajudar amb els espasmes musculars, però si no tracta la malaltia subjacent el problema continua reapareixent. La quiropràctica té per objecte corregir el problema subjacent. Els quiropràctics fan ajustos suaus, específics de la columna vertebral, i afluixen les vèrtebres que estan atrapades en posicions que causen irritació. L’Stefan s’especialitza en tècniques suaus i confortables.

Les articulacions disfuncionals a la part inferior de l’esquena també poden irritar el nervi ciàtic que es desplaça al llarg de les natges i les cames. Aquest dolor del nervi es denomina dolor ciàtic. El dolor pot ser situat a la regió dels glutis, la cuixa, panxell, o una combinació d’aquestes. Per l’alliberament de les vèrtebres que estan encallades en posicions que irriten els nervis que formen el nervi ciàtic, els quiropràctics alleugereixen aquest dolor. Aquest és un problema molt comú que els quiropràctics treballen cada dia i amb el que tenen un gran èxit.

Els discos són la part més suau de la columna vertebral entre les vèrtebres que actuen com a amortidors. Al voltant del 40% de la població té un o més discos que sobresurten o es projecten. La majoria no causen dolor, però si el disc sobresurt prou, el problema pot ser molt greu. El resultat pot ser qualsevol combinació de: dolor a les cames, entumiment, formigueig, pèrdua de força, i fins i tot tenir problemes als músculs o els símptomes del còlon / bufeta / sistema reproductiu. Es necessita experiència per diagnosticar la causa real d’aquest tipus de símptomes. Els quiropràctics, que treballen amb la columna vertebral tots els dies, estan ben equipats per diagnosticar si el disc està involucrat en el vostre malestar.