Site icon

La primera visita, el que pots esperar

aile-1024x512

La primera visita

La primera visita amb l’Stefan consisteix en una discussió del seu cas, un examen quiropràctic, ortopèdic i neurològic complet, una explicació dels resultats, i el tractament.

Tindràs l’oportunitat d’explicar el teu problema amb les teves pròpies paraules, a continuació, l’Stefan et farà moltes preguntes (per exemple. “Quant de temps fa que tens malestar?”, “Amb quina freqüència ho experimentes?”, i “Què és el que ho agreuja i el que ho alleuja? “).

L’examen és suau però extens. L’Stefan sentirà totes les articulacions de l’esquena, veurà com es mouen en cada direcció, i farà moltes proves per a (i) diagnosticar el teu problema i (ii) assegurar-se que el tractament sigui segur i còmode.

L’Stefan es prendrà el temps per explicar el que està malament, les causes probables, i el que s’ha de corregir (incloent el que pots fer per ajudar-te a tu mateix/a).

El tractament generalment implica una mobilització suau de les vèrtebres que es trobin restringides en posicions que causen irritació. L’Stefan s’especialitza en tècniques que són suaus i còmodes. Ell explicarà el que va a fer abans de fer qualsevol cosa i donarà un exemple molt suau per assegurar-se que està còmode amb cada tècnica. No hi ha moviments bruscos sobtats, i “Juntes de craqueig” no és l’objectiu. Se sent més com una extensió de les articulacions en diferents direccions per treballar en llibertat.

També s’oferiran consells i exercicis específics per al seu cas, perquè pugui ajudar al seu propi progrés. Com més pugui fer per si mateix, menys tractament es requereix.

 

Contacta amb nosaltres.