Site icon

Dolor de Coll, Espatlla i Braç

A8-What-Osteopathy-Treats-26852014-819x1024-1-819x1024

Dolor de Coll.

El mal de coll és extremadament comú. La gent passa molt de temps amb el seu cap cap endavant … la lectura, l’ús del seu telèfon mòbil, o davant d’un ordinador. Quan s’agrega l’estrès en l’equació, no és estrany que els quiropràctics acabin amb una gran quantitat de casos de mal de coll i espatlla. Si el problema és a curt termini, es pot resoldre amb una mica d’estirament o de descans, però el mal de coll crònic o recurrent és una indicació que hi ha un problema de fons. Moltes persones amb tibantor i / o dolor a la base del coll, ho atribueixen a la tensió o la feina, però si segueix apareixent, fins i tot després d’un massatge, sovint hi ha un problema subjacent.

El mal de coll pot venir dels espasmes musculars, inflamació o irritació dels nervis, però què pot provocar? La resposta a això, sobretot en casos de llarga durada, és sovint la ‘subluxació’ vertebral de vèrtebres encallades en una posició que causa irritació. Feu clic aquí per veure les causes més comunes de la subluxació vertebral. Si es deixa sense tractar, els símptomes poden incloure dolor al braç o entumiment / formigueig en els dits.

La quiropràctica té per objecte corregir el problema subjacent. Els quiropràctics afluixen vèrtebres que estan atrapades en posicions que causen irritació amb una manipulació suau, específica de la columna vertebral. L’Stefan s’especialitza en tècniques que són particularment suau.

Els símptomes en els voltants de la conca de l’espatlla en si poden implicar problemes del manegot rotatori. Un examen complet pot avaluar en quin punt es troba la qüestió.