lumbalgia-Dolor-de-Ciática-hernia-discal-1024x563

Mal D’esquena, Ciàtica i Hèrnia Discal

El mal d’esquena sovint ve i va, i sol ser a causa de quelcom recent, però el mal d’esquena crònic o recurrent és indicador d’un problema de fons.

barcelona-quiropractica-sarria-quiropractico-819x1024

Coll, Espatlla, Braç i El Dolor

El mal de coll és extremadament comú. La gent passa molta estona amb el cap cap avall… la lectura, el telèfon mòbil, o davant de l’ordinador. Quan s’hi afegeix l’estrès a l’equació, no és estrany que els quiropràctics acabin amb un gran nombre de casos de mal de coll i espatlla.

dolores de cabeza centro quiropráctico Barcelona

Mal de Cap

Hi ha moltes causes que provoquen mal de cap, però una de les més comunes és el mal de cap d’origen cervical, mal de cap amb un origen al coll. La raó per la qual el coll sigui una causa de dolor comuna és simple.

salud bienestar centro quiropráctico Barcelona

Salut & Benestar

Molta gent va a veure un quiropràctic per problemes comuns, relacionats amb la columna vertebral, com el dolor d’espatlla, de coll, ciàtica, protrusions discals i mal de cap, però cada vegada més persones se n’adonen que la quiropràctica és molt més que un simple alleujament del dolor.

vertigo centro quiropráctico Barcelona

Mareig

L’equilibri es manté per tres motius principals al cos, la visió, l’oïda interna i els receptors de moviment als músculs, lligaments i articulacions. Hi ha una gran quantitat d’aquests receptors de moviment a la columna, però sobretot al coll.