SARRIÀ QUIROPRÀCTICA

Tècniques confortables: Esteu buscant un tractament quiropràctic lleuger, suau? Hi ha molta gent a Barcelona que busca els resultats que la quiropràctica li pot oferir però que vol un quiropràctic que utilitzi tècniques còmodes, suaus. Aquest és el nostre públic.

Experiència: L’ Stefan és un prestigiós doctor quiropràctic que va estudiar a Austràlia on ha exercit durant 25 anys, treballant amb tot tipus de persones des de nadons fins a gent gran.

Quiropràctic: Els quiropràctics alliberen vèrtebres restringides a la columna vertebral utilitzant tècniques de mobilització suau. Ells estudien durant un mínim de 5 anys per aprendre aquestes habilitats. La quiropràctica redueix la irritació dels nervis espinals, pel que obté resultats sorprenents, no només amb el mal d´esquena, mal de coll, mals de cap, protrusions discals i ciàtica, sinó també amb la salut i el benestar. Feu clic aquí per a més informació.

La primera visita: Consisteix a parlar sobre el teu cas, un examen quiropràctic, ortopèdic i neurològic, una explicació dels resultats i la definició del tractament més adequat. Feu clic aquí per a més informació.

Sobre Mi

Què és la Quiropràctica?

Les vèrtebres de la columna vertebral sovint s’encallen cap amunt o es restringeixen en posicions que causen inflamació, rigidesa muscular, i / o irritació dels nervis. Els quiropràctics alliberen aquestes vèrtebres restringides mitjançant l’ús de tècniques de mobilització suau. Moltes persones veuen inicialment un quiropràctic com algú que ajuda amb problemes comuns, relacionats amb la columna vertebral, com ara el mal d’esquena, de coll, ciàtica, protrusions discals, i mals de cap, però la quiropràctica ofereix excel·lents resultats amb la salut general i també el benestar. Feu clic aquí per a més informació.

.         

COM AJUDA LA QUIROPRÀCTICA?

Molta gent visita a un quiropràctic per combatre el dolor de la zona inferior de l’esquena, el coll, la ciàtica, protrusions de disc o mals de cap, però després de descobrir els beneficis que un quiropràctic pot aportar a la nostra salut, algunes escullen tenir visites regularment per a una salut més natural, lliure de medicaments.

MAL D’ESQUENA, CIÀTICA

Quan les vèrtebres s’encallen en males posicions poden causar irritació que provoca mals d’esquena i ciàtica.

MAL DE COLL I ESPATLLA

Les males postures i l’estrès poden crear disfuncions a l’espina que causen mal de coll i rigidesa.

MAL DE CAP

Els nervis que subministren sensibilitat al cap amb les sensacions poden irritar-se a la part del coll i causar mals de cap.

SALUT I BENESTAR

El cervell controla el cos mitjançant els nervis que travessen l’espina. Quan aquests nervis s’irriten poden afectar a la salut.

Coneix al quiropràctic - STEFAN BECKER

L’Stefan s’ha format i ha treballat a Austràlia com a quiropràctic. Amb 25 anys d’experiència, és especialista en tècniques suaus i confortables. L’Stefan és originari d’Austràlia, per això parla anglès natiu però també castellà.

Fes clic aquí per conèixer-ne més.

OPİNİONS SOBRE SARRIÀ QUIROPRÀCTICA

Descobreix el que diu la gent sobre la quiropràctica i l’Stefan.

Preparat per començar?

Si estàs buscant un quiropràctic suau a Barcelona, truca’ns. Ens encantaria saber de tu. Sarrià Quiropráctica está al centre de Sarrià, a prop de l’estació de tren de ferrocarril (FGC), a prop de Sant Gervasi, Les Corts i Pedralbes de Barcelona. Les dades de contacte es troben a continuació.